Avoin haku VAK Huoltopalvelut Vantaalle: Raskaan kaluston asentaja / mekaanikko

Oletko urasi alkutaipaletta käynnistelevä mekaanikko, vai kenties jo kokenut konkari, mutta kaipaat urallesi uusia tuulia? Tule töihin meille! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä raskaan kuljetuskaluston parissa ja mahdollisuuden kasvaa huippujengissä.
 
 VAK Huoltopalvelut -ketjun Vantaan huoltokorjaamo etsii vahvistusta reippaasta ja energisestä mekaanikosta. Työroolissasi olet huollon kasvot asiakkaalle ja vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaan palvelemisesta huolto- tai korjauskäynnin aikana. Toimit aktiivisesti osana mekaanikkotiimiäsi varmistaen sujuvan asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen. Meidän joukkueemme koostuu monipuolisesti erilaisista alan huippuosaajista, ja saat takuuvarmasti meistä reilun ja hauskan tiimin tukemaan matkaasi VAK Huoltopalvelussa.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Motivoivat ansiot, sillä saat peruspalkan lisäksi kannustavan suoriteperusteisen bonuksen.
  • Modernit työtilat ja -välineet sekä ison talon edut - tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Smartum ja työsuhdepyörän (GoByBike) muodossa.
  • Isona toimijana tarjoamme sinulle hyvät urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:

  • Työtehtäviin soveltuvaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista.
  • Voit olla alan kokenut osaaja tai vasta-alkaja, jonka koulutamme tehtäviin.
  • Riittävää suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä ja tiimistä, lisätietoja antaa yksikön päällikkö Mika Lehti, p. 020 7656 406.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme  https://vak.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=88 .

VAK:lla on ainoana raskaan kuljetuskaluston valmistajana Suomessa oma maan kattava huoltopalveluverkosto, joka koostuu kuudella eri paikkakunnalla sijaitsevista huoltopalvelupisteistä. VAK:lla on huoltopalvelupiste myös Ruotsin Västeråsissa. Huoltokorjaamot palvelevat kaikkia asiakkaita kuljetuskaluston valmistajasta riippumatta. VAK Oy:n tytäryhtiön, VAK Huoltopalvelut Oy:n palveluksessa on kaikkiaan noin 200 henkilöä ja vuoden 2022 liikevaihto oli noin 23 miljoonaa euroa. 

https://vak.fi/fi/ 

Hakuaika alkaa: 17.10.2023 07:00Hakuaika päättyy: 31.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus